Open ochtend RKBS De Horizon | Alles over Katwijk
Logo allesoverkatwijk.nl
Foto: PR

Open ochtend RKBS De Horizon

Horizon n Op 4 maart tussen 9.00 en 11.30 uur staan de deuren wagenwijd open om iedereen kennis te laten maken met het schoolgebouw en directe omgeving, alle groepen, de teamleden, ouders van de zeer actieve ouderraad, de werkwijze en alles wat u verder wilt weten.

‘Basisschool De Horizon, waar is die dan te vinden in Katwijk?’ Dat wordt nogal eens beluisterd. Maar… als het schoolgebouw aan de Mgr. Bekkersstraat eenmaal in het vizier komt en u stapt het gezellige, uitnodigende schoolplein op, dan krijgt u direct een vertrouwd gevoel. Want De Horizon staat op een prachtige, rustige plek gelegen naast ‘Het Buitelbos’ waar elke schooldag heerlijk in het groen gespeeld kan worden door alle kinderen. Bij welke school in Katwijk vind je dat?

Ook kan men een kijkje nemen in peuterspeelzaal Peuterwereld, die ook in het gebouw gevestigd is. Men krijgt de beste indruk van een school als men de sfeer proeft terwijl alle groepen aan het werk zijn. Daarvoor is het nu de kans!

Het is mogelijk een rondleiding te krijgen en in de historische Willibrordhal staat de koffie klaar en kunnen kinderen ook even gezellig spelen in een speciaal ingerichte speelhoek.

Bent u nieuwsgierig geworden? Woensdag 4 maart bent u meer dan van harte welkom! Voor meer informatie zie www.rkhorizon.nl of de Facebookpagina van basisschool De Horizon.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225473&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225471&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>