StringWood Festival in Open Hof | Alles over Katwijk
Logo allesoverkatwijk.nl
Foto: pr

StringWood Festival in Open Hof

In de Open Hof Kerk in Katwijk aan den Rijn is van donderdag 27 tot en met zaterdag 29 februari de eerste editie van het StringWood Festival. Een mini-festival dat veel te bieden heeft aan zowel klassieke muziekfanaten als ongeoefende luisteraars. In ontspannen sfeer voert het ensemble de bezoekers mee door prachtige muziek en maken zij kennis met thematisch opgezette concerten.

Andere ervaring
Het StringWood Ensemble wil met dit festival de inwoners van Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg op een andere manier in aanraking te brengen met klassiek muziek. In toegankelijke en creatieve context combineren zij bekende en onbekende klassieke muziek tot een voor het publiek 'andere' ervaring.

Het StringWood Ensemble bestaat uit Emma Rhebergen en Eva de Vries op viool; Anna Meenderink, altviool; Jobine Siekman, cello; Valentina Tóth, piano en de Rijnsburgse Denise van Leeuwen op klarinet. Jonge getalenteerde musici, die afgestudeerd zijn aan prestigieuze conservatoria in Den Haag, Maastricht, Düsseldorf, Freiburg, Londen en Brussel.

Kaarten, vanaf 5,- euro, zijn te bestellen op www.ohckatwijk.nl of te koop aan de deur.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225473&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225471&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>