24 woningen de Horn in Rijnsburg opgeleverd | Alles over Katwijk
Logo allesoverkatwijk.nl
Foto:

24 woningen de Horn in Rijnsburg opgeleverd

24 huurwoningen in project de Horn in Rijnsburg zijn donderdag opgeleverd. Nieuwe huurders kregen van Dunavie de sleutel overhandigd en konden hun nieuwe huis bewoneren. Naast de sleutel kregen ze een grote mand met groente en fruit.

De appartementen zijn allemaal sociaal verhuurd en liggen aan een groot plantsoen in het deelplan Vliet. De appartementen zijn ontwikkeld door BPD, gebouwd door Van Rhijn Bouw en ontworpen door Venster Architekten. De appartementen zijn voorzien van karakteristieke details zoals ramen met roeden en dakkapellen. Alle appartementen hebben een tuin of balkon.

Dunavie heeft ambitieuze doelen op het gebied van duurzaamheid. Op het dak zijn ten behoeve van de woningen en de algemene ruimten zonnepanelen geplaatst.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225473&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225471&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>