Katwijkse Iana in populair schietspel | Alles over Katwijk
Logo allesoverkatwijk.nl
Foto: Ubisoft
Foto: Ubisoft (Foto: Ubisoft)

Katwijkse Iana in populair schietspel

De Katwijkse Nienke Meijer - of Iana - is de nieuwste aanvalsoperator in Tom Clancy's Rainbow Six Siege. Het zegt je misschien nog niets, maar voor duizenden spelers wereldwijd wel. Het nieuwste personage in het populaire schietspel (55 miljoen spelers) Rainboy Six Siege is een 35-jarige Katwijkse, blijkt uit de biografie van het personage.


Gewapend met een ARX200 Assault Rifle en G36C Assault Rifle kunnen spelers van het spel vanaf nu met de Katwijkse Iana andere spelers een kopje kleiner maken. In haar biografie staat verder dat het fictieve personage gestudeerd heeft als vliegtuigkundige en daarna gevechtspiloot is geworden. Verder is ze bij de TU Delft aan de slag gegaan.
 

Op haar pak heeft ze de Nederlandse vlag en de afbeelding van een tulp. Het personage heeft ook de beschikking tot de Gemini Replicator. Een holografische kopie van haarzelf om vijanden af te leiden. Ze is lid van de fictieve organisatie REU. 

Wat vindt u?

Op Katwijkse scholen moet preventief worden gefouilleerd op (steek)wapens.Reageren!
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225473&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225471&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>