Problemen leerlingenvervoer opgelost | Alles over Katwijk
Logo allesoverkatwijk.nl
Foto: RD

Problemen leerlingenvervoer opgelost

Alle kinderen die gebruik maken van het gemeentelijke leerlingenvervoer worden naar school gebracht in 8-persoonsbusjes, zoals dat door de gemeente is afgesproken met het taxibedrijf. Er zijn inmiddels voldoende chauffeurs.

Aan het begin van het nieuwe schooljaar bleek dat het door de gemeente gecontracteerde taxibedrijf uit Ede niet genoeg chauffeurs had om de 210 leerlingen allemaal in 8-persoonsbusjes te vervoeren. Vandaar dat 65 leerlingen in grotere bussen naar school werden gebracht.

De gemeente stelde het taxibedrijf daarop in gebreke, omdat het de contractvoorwaarden niet nakwam. Het maximale aantal leerlingen van 8 per bus is een voorwaarde, die de gemeente stelt bij inkoop van het leerlingenvervoer.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225473&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225471&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>