Live uitzending van RTV Katwijk en Verhagen Media; Verenigingen in het nieuws | Alles over Katwijk
Logo allesoverkatwijk.nl

Live uitzending van RTV Katwijk en Verhagen Media; Verenigingen in het nieuws

Alle verenigingen van Katwijk krijgen gelegenheid zichzelf voor radio en televisie te presenteren, uit te leggen wat ze doen en eventueel een oproep te plaatsen voor nieuwe leden, materialen of vrijwilligers. Op zaterdag 22 februari vindt van 10.00 uur tot 12.00 uur een live radio/televisie uitzending plaats van RTV Katwijk in samenwerking met Verhagen Media in de studio aan de Ambachtsweg 7a-g in Katwijk. Een speciale uitzending die in het teken staat van verenigingen.  

Alle verenigingen mogen meedoen van sport- tot spelverenigingen, jeugdverenigingen of verenigingen voor ouderen, kunst- oudheidkundig of van welke richting dan ook.

Het is niet moeilijk. Je wordt bijgestaan door een presentator, zodat de informatie via een interview aan de kijker wordt gepresenteerd. Elke vereniging maakt kans om in de uitzending te komen en nu eens goed voor het voetlicht te komen. Schroom niet en pak die kans. Het enige wat je moet doen is je aanmelden via redactie@allesoverkatwijk.nl of j.debruin@rtvkatwijk.nl  Voor woensdag 19 februari krijg je de bevestiging. Zorg dat je erbij zit.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225473&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225471&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>