Woodstok in Topaz Overduin | Alles over Katwijk
Logo allesoverkatwijk.nl
Foto: PR

Woodstok in Topaz Overduin

Vorige week donderdag was de feestelijke opening van Woodstok: een arbeidsmatige dagbesteding waar bewoners van verpleeg-, behandel- en Huntingtoncentrum Topaz Overduin kunnen houtbewerken. Twee bewoners voerden de officiële openingshandeling uit door het logobord te onthullen. Dit bord komt bij de ingang van de ruimte van de houtbewerking te hangen. 

Woodstok houtbewerking
Bewoners van de afdelingen Huntington, gerontopsychiatrie en Korsakov verven, schuren en zagen onder begeleiding houten verjaardag-slingers, interieurartikelen, wegwijzers en nog veel meer. De creaties verkoopt Topaz Overduin vervolgens in restaurant 's Janshoek en via de Facebookpagina Woodstok en Instagram woodstok_houtbewerking. Van de opbrengst koopt Overduin weer hout en andere materialen.

Voor Woodstok zoekt Topaz Overduin nog vrijwilligers die de bewoners en activiteitenbegeleiders willen ondersteunen tijdens de houtbewerking. Woodstok vindt plaats op maandag- en woensdagochtend van 08.30 tot 12.30 uur. Neem voor meer informatie contact op met vrijwilligerscoördinator Astrid Buskermolen via e-mailadres a.buskermolen@topaz.nl of telefoonnummer 06 24 92 41 90.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225473&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225471&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>