Drugsdealer aangehouden op Waterloopje | Alles over Katwijk
Logo allesoverkatwijk.nl

Drugsdealer aangehouden op Waterloopje

Foto: Politie
Foto: Politie


Wijkagenten hebben zaterdag aan het eind van de middag een drugsdealer aan kunnen houden op het Waterloopje nabij de wijk Cleijn Duin. Dat schrijft RTV Katwijk. De actie kwam na diverse tips en klachten uit de wijk over drugshandel.

De verdachte is een 20-jarige man uit Leiden die 52 zakjes cocaïne en 17 zakjes heroïne bij zich had. Ook had hij 375 euro aan papiergeld en twee telefoons bij zich. De verdachte is vijf uur later door de Officier van Justitie vrijgelaten, politieagent Johan Dubbeldam schrijft dit op Twitter. De dealer blijft wel verdachte.

Hij, en zijn collega's zijn teleurgesteld: "We doen niet anders dan burgers te bewegen om zaken aan te dragen mbt. drugs (en dat doen ze ook!) dan is dit een beetje frustratie. Wat de beweegredenen ook zijn."

Wat vindt u?

De gemeente wil dat we meer bewegen; het schoolzwemmen moet weer worden ingevoerd.Reageren!
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225473&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225471&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>