Kids komen met ideeën voor beter onderwijs in Katwijk | Alles over Katwijk
Logo allesoverkatwijk.nl
Foto:

Kids komen met ideeën voor beter onderwijs in Katwijk

Leerlingen van de groepen 7 en 8 hebben maandagmiddag in het gemeentehuis samen met twee wethouders ideeën uitgewisseld over wat er beter kan in het onderwijs in Katwijk. De bijeenkomst was onderdeel van het traject om te komen tot een onderwijsagenda. Ook gaat de gemeente in gesprek met ouders, organisaties, verenigingen en scholen.

Wethouders Jacco Knape en Corien van Starkenburg gaan de komende tijd aan de slag met alle ingezamelde ideeën. De leerlingen hebben maandagmiddag onder andere een moodboard gemaakt. Daarin geven ze aan wat goed gaat, en wat beter kan. 'Meer met computers werken, 'buiten leren', 'meer tegen pesten doen', 'meer over insecten leren' en 'meer sporten' zijn voorbeelden die de kinderen op het moodboard hebben gezet.

Op donderdag 6 februari gaat de gemeente nog in overleg met ondernemers om vervolgens op 5 maart een onderwijsfestival te organiseren. Tijdens dit festival wordt alle opgehaalde informatie gedeeld en worden er stappen gezet om de onderwijsagenda vorm te geven. Na het festival gaat er een voorstel naar het college.

Donderdag uitgebreid in De Katwijksche Post.

Wat vindt u?

De gemeente wil dat we meer bewegen; het schoolzwemmen moet weer worden ingevoerd.Reageren!
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225473&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225471&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>