Logo allesoverkatwijk.nl
Foto: PR

Avond van de Sport uitverkocht

Vrijdagavond komt sportminnend Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg bijeen in een uitverkocht Dorpshuis in Valkenburg voor de Van Zessen Claer Sportverkiezingen Katwijk. Vorige week bleek er al veel vraag te zijn naar VIP-tickets, die onder andere voorzien in een 'meet and greet' met alle genomineerden. Afgelopen maandag werden ook de allerlaatste reguliere tickets verkocht. 

Alweer voor de vijfde keer organiseert de Stichting Sportpromotie Katwijk de Katwijkse Sportverkiezingen, met dit jaar als thema: De Avond van de Sport. Naast aandacht voor sportprestaties van sporters, sportploegen en sportbeloftes, krijgen ook sportbestuurders, sportverenigingen en bedrijven die een extra bijdrage hebben geleverd aan sport in de gemeente Katwijk, vrijdagavond een podium.

Bijzondere initiatieven
Net als voorgaande jaren staan vrijdagavond ook bijzondere initiatieven en activiteiten van (sport)verenigingen 'in the spotlight'. Deelnemers uit de categorie sportinitiatieven houden een pitch van 1 minuut. Daarna bepaalt het publiek welke 3 aanmeldingen naar huis gaan met een geldprijs van € 350! 

De Avond van de Sport krijgt vrijdagavond een veelbelovende 'aftrap' met de ondertekening van het lokale sportakkoord. Het sportakkoord zal worden getekend door ruim 25 organisaties. Namens de gemeente zal sportwethouder Adger van Helden het akkoord tekenen. 

De presentatie van de Avond van de Sport is in handen van Fons Groenendijk en Krijn Schuitemaker. Meer informatie: www.sportverkiezingenkatwijk.nl

Wat vindt u?

Mondkapjes moeten worden verplichtReageren!