Sint en Pietenactie vereerd met enorme donatie De Beslagkom | Alles over Katwijk
Logo allesoverkatwijk.nl
Pieter en Tanja van De Beslagkom overhandigden een mooie cheque. | PR
Pieter en Tanja van De Beslagkom overhandigden een mooie cheque. | PR (Foto: )

Sint en Pietenactie vereerd met enorme donatie De Beslagkom

Pieter Bekooij en Tanja Pater, eigenaren van Grill en Pannenkoekenrestaurant de Beslagkom in Katwijk, hebben van 6 tot 19 december een barre en tegelijkertijd prachtige tocht ondernomen: De Noordkaap Challenge. Met een volledig omgebouwde Volvo V70, hebben zij in slechts 13 dagen, 5 landen doorkruist en ruim 7000 kilometer gereden. Tussendoor zijn zij een aantal spannende en bijzondere uitdagingen aangegaan, zoals wakduiken, een sledehondentocht en dat alles in een sprookjesachtige besneeuwde omgeving. De reis had als doel om geld in te zamelen voor het goede doel. Door middel van speciale menu's in hun restaurant, een heuse Noordkaapkoffie en verschillende opdrachten via de Noordkaap Challenge is geld opgehaald tijdens hun reis voor het goede doel.

Al vele jaren heeft Grill- en Pannenkoekenrestaurant de Beslagkom een nauwe samenwerking met Stichting Sint en Pietenactie Katwijk. Pieter en Tanja hebben hen dan ook gekozen als goed doel voor hun reis en met veel plezier en inzet voor hen gereden. Op vrijdag 10 januari heeft de uitreiking van de cheque met het opgehaalde bedrag plaatsgevonden. Kees de Mol en Michael van der Plas, voorzitter en penningmeester van Stichting Sint en Pietenactie Katwijk, mochten de cheque van maar liefst 6129,50 euro in ontvangst nemen. Een onvoorstelbaar mooi bedrag, waar Stichting Sint en Pietenactie dan ook ontzettend gelukkig mee is.

Stichting Sint en Pietenactie zet zich ieder jaar, middels een aantal grote evenementen en een veelheid aan bezoeken van de goedheiligman en zijn helpers aan instanties en particulieren, in om geld op te halen voor het goede doel. Zij stoppen de opbrengst in een speciaal opgericht fonds waar men onder voorwaarden een aanvraag voor donatie bij mogen doen. Met het geld zullen vanuit het Sint en Pietenactie Donatiefonds komend jaar ook weer kleine maatschappelijke initiatieven een financiële bijdrage ontvangen voor ingezonden aanvragen.

Om de belevenissen van Pieter en Tanja nog te volgen, kan www.facebook.com/DeBeslagkomNoordkaap/ bezocht worden.

Wat vindt u?

De gemeente wil dat we meer bewegen; het schoolzwemmen moet weer worden ingevoerd.Reageren!
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225473&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225471&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>