Logo allesoverkatwijk.nl
Foto: Adrie van Duijvenvoorde

Uitreiking Politicus van het Jaar tijdens gemeentelijke nieuwjaarsreceptie

Wie is volgens de Katwijkers de Politicus van het Jaar? Die vraag wordt op maandag 6 januari beantwoord tijdens de gemeentelijke nieuwjaarsreceptie. In december kon iedereen een stem uitbrengen op welk raadslid of welke wethouder het best heeft gepresteerd. Dat moet worden beloond, vinden wij. Hoofdredacteur van Uitgeverij Verhagen zal tijdens de nieuwjaarsreceptie op het podium de publieks- en juryprijs uitreiken.

De stemmen voor de publieksprijs zijn in twee ronden verzamelend. In de eerste ronde deden alle politici mee. In de tweede ronde de tien met de meeste stemmen tijdens de eerste ronde. Daarnaast is ook de uitreiking van de juryprijs. De jury is samengesteld uit vertegenwoordigers van lokale media: Uitgeverij Verhagen, RTV Katwijk, Leidsch Dagblad, Katwijk Actueel en Buijze Pers.

De nieuwjaarsreceptie is van 19.30 - 21.00 uur en staat in het teken van 75 jaar vrijheid. Vanaf 19.30 uur is er gelegenheid om elkaar alle goeds voor het komend jaar te wensen. Om 20.00 uur houdt de burgemeester de nieuwjaarstoespraak.