De tienkoppige band Casual Company speelt tijdens ChurchGoesTop2000.
De tienkoppige band Casual Company speelt tijdens ChurchGoesTop2000. Foto: pr

Eerste lustrum ChurchGoesTop2000

Algemeen

Vrijdagavond 27 december is de jubileumeditie van de ChurchGoesTop2000. Voor de vijfde keer zal de GoGo in het teken staan van de Top2000.

De maar liefst tienkoppige Casual Company zal vele nummers uit de Top2000 coveren. Bij een aantal nummers zullen mensen, waaronder Maaike Kort, Pieter van der Ende en Gerard Mostert jr., hun persoonlijke verhaal vertellen. Bijvoorbeeld over waarom het nummer hen inspireert, raakt of hoop biedt.

World Servants

De GoGo opent haar deuren om 20:15 uur en rond 20:45 uur zal de band beginnen met spelen. Na de persoonlijke verhalen zal de band er een groot feest van maken. Later op de avond neemt DJ Ruben Verheij het over en sluit de avond knallend af! Het belooft een fantastische avond te worden voor jong en oud. Zet deze datum alvast in de agenda en hopelijk tot de 27e.
De opbrengst van deze avond gaat naar World Servants Rijnsburg Zo'n 30 jongeren uit Rijnsburg gaan in de zomer van 2020 naar Rwanda om daar te bouwen aan klaslokalen voor vakonderwijs. Door de baromzet, garderobe, en lotenverkoop halen we geld op voor dit project.

Uit de krant