Meespelen in de Quick Boys jubileumloterij is een gokje waard | Alles over Katwijk
Logo allesoverkatwijk.nl
Jaco Heeringa en Adrie de Best bij hun promotiewagen. | Foto: Piet van Kampen
Jaco Heeringa en Adrie de Best bij hun promotiewagen. | Foto: Piet van Kampen (Foto: )

Meespelen in de Quick Boys jubileumloterij is een gokje waard

Meespelen in de Staatsloterij, de Lotto of andere kansspelen is zo lucratief dat de kans op een vette prijs vrijwel nihil is. In de jubileumloterij van Quick Boys ter gelegenheid van het 100-jarig bestaan is de kans om een zeer waardevolle prijs in de wacht te slepen beduidend groter.

Door Piet van Kampen

Ruim een jaar geleden kwam Jaco Heeringa er bij toeval achter dat een loterij met als hoofdprijs een vakantiehuis al eerder in den lande plaats vond. Bij de kleine voetbalverenigingen Ouwe Syl in Friesland en v.v. Eenrum in Groningen werd dit een groot succes. 'Waarom zou dat bij ons ook niet kunnen' dacht Heeringa en overlegde met collega-jubileumcommissielid Adrie de Beste. Deze stond direct achter het idee.

De beide mannen legden hun plan voor aan het bestuur en dat gaf het duo de opdracht om een totaalplaatje uit te werken. De stichting Jubileumloterij Quick Boys werd officieel opgericht en zoals dat in voetbaltermen heet, ging het balletje aan het rollen. Het huiswerk kon worden gemaakt. Een flink portie om alles in orde te krijgen zoals o.a. de wet op de kansspelen, vergunningen en allerhande andere zaken die om de hoek kwamen kijken. Een website, flyers, Facebook, het prijzenpakket samenstellen, loten laten drukken, er ging veel tijd en positieve energie in zitten. De doelstelling luidde om 6000 loten aan de man te brengen en de verkoop ligt mooi op schema.

Meer dan 4000 loten zijn er via de website en ook direct aan de man verkocht. 'De winstkansen zijn goed en de prijzen worden te allen tijde uitgekeerd', verzekeren de beide heren. 'Met de kerst in aantocht waarbij een aantal werkgevers hun personeelsleden een lot als cadeau geven, en de maand januari zicht verwachten wij nog een versnelling in de lotenverkoop. Veel mensen hebben hun aankoop uitgesteld, echter eind januari valt er niet meer uit te stellen en gaat men over tot aankoop is de verwachting'. Wat voor de winnaars ook een zeer prettige bijkomstigheid is dat er voor hen geen fiscale consequenties aan zitten. Dat maakt deze bijzondere loterij extra aantrekkelijk.

Onder de kopers zijn er ook een flink aantal uit het hele land. Zij zagen het op Facebook.'Vooral in Overijssel waar het vakantie droomhuisje op vakantiepark Landal Hellendoornse Bergen staat. Ook voor deelnemers uit Friesland en Groningen die eerder een gokje bij hun clubs waagden, proberen een nieuwe kans en kopen loten via Facebook of nemen contact met ons op'. De trekking vindt plaats in de kantine op 31 januari aan de vooravond van 1 februari, de dag waarop Quick Boys 100 jaar geleden werd opgericht.


Prijzenpakket

In totaal zijn er 15 prijzen. Allemaal vrij van belasting. Naast de hoofdprijs, de vakantiewoning t.w.v. 150.000,- maken de deelnemers kans op onder andere een Mitsubishi AXS Instyle t.w.v 33.000,- , een scooter Milo, een elektrische damesfiets, een elektrische herenfiets, een meubelcheque t.w.v. 1.500,-, vakantie strandbungalow (1 week), campervakantie (1 week), Jura koffiezetapparaat, 1Phone, een Smart TV en een Apple watch. Loten kunnen nog worden gekocht via de website www.scooreenhuis.nl. of op het sportpark bij leden van de jubileumcommissie. De prijs per lot is 99,99. Even in de buidel tasten maar daarmee wel de kans op een van deze fantastische prijzen.

Wat vindt u?

Deelauto's een goed idee?Reageren!
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225473&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225471&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>