Logo allesoverkatwijk.nl
Foto: pr

Kom naar de Kerst Inn

Op het Burgemeester Koomansplein staat een prachtige kerstboom. 

In deze Kerstboom kunt u, zolang de boom er staat, uw wensen ophangen. Kunt u zelf niet de wens lamineren, kom dan naar de kerstmarkt tijdens de Kerst Inn op zaterdag 14 december. Deze start om 16.00 uur; Hier geven verschillende vrijwilligers-organisaties acte de presénce. De kinderen kunnen knutselen terwijl u gezellig een praatje maakt en langs de kramen wandelt. Natuurlijk wordt er ook voor de inwendige mens gezorgd, heerlijke broodjes en een glaasje glühwein. DWS verzorgt tweemaal een optreden: muziek en dans in het teken van Kerst. Alle opbrengsten van de Kerst Inn gaan dit jaar naar de Dierenweide. Zij zullen ook met een aantal dieren aanwezig zijn tijdens de kerstmarkt.

Deze middag is er ook een kerstwandeling. U kunt starten tussen 17.45 - en 18.15 uur bij schoolplein Wilhelminaschool.

Om ongeveer 19.00 uur, is er bij de ingang van de Grote- of Laurentiuskerk een gelegenheids-Christmas Carol koor. Zij zullen prachtige kerstliederen ten gehore brengen.

Om 19.30 uur start in de kerk de Kerstsamenzang, met medewerking van o.a. Dick Durieux, Martine van Delft en mannenzanggroep Jeruël. Na afloop van de Kerstsamenzang zal er naar goed gebruik onder het genot van een warme glühwein en een stukje kerstbrood nog even nagepraat kunnen worden en kunt u elkaar fijne feestdagen wensen.

Wij zien ernaar uit om u allemaal te begroeten op zaterdag 14 december tijdens één van de activiteiten, georganiseerd door diverse vrijwilligersorganisaties.

Wat vindt u?

Mondkapjes moeten worden verplichtReageren!