Logo allesoverkatwijk.nl

Eerste Katwijkse Kerstrun voor onderzoek naar de Katwijkse Ziekte

De Kattukse Brainweek kent dit jaar een jubileumjaar, ze bestaan vijf jaar, en organiseren daarom iets bijzonders. Samen met de Hema Katwijk & De Kledingkade maken zij de gezelligste lange koopavond van het jaar, op 13 december, nóg gezelliger met de Kattukse Kerstmu(t)sRun.

De avond wordt afgetrapt met een kidsloop - 1 of 2 km - om 18.30 uur. Daarna zijn de grotere mensen aan de beurt - 4 of 8 km - om 19.15 uur. De organisatie hoopt dat iedere loper wat gezelligheid mee brengt in de kleding en verlichting. Deelnemers kopen hun inschrijfnummer bij Running Center Katwijk. Daar is ook een sponsorformulier op te halen.

Sandra Grimbergen, mede-eigenaresse van de Kledingkade en mede-organisator van de Kattukse Brainweek: 'We hebben er heel erg veel zin in! We hebben het idee natuurlijk afgekeken van de kerstruns die in andere plaatsen al georganiseerd worden en het ziet er onwijs gezellig uit met al die kerstmutsen en verlichting. We hopen het evenement nog jaren te kunnen herhalen. Deze eerste editie zijn we met de opzet geholpen door het Rabobank Wensenfonds, die ons met een gift van €1500 geholpen hebben in de opstartkosten. Tot nu toe hebben we voor al een heel leuk aantal lopers! Het is ook bijzonder om te zien dat er weer partijen zijn die ons graag ondersteunen en sponsoren, daar worden we heel blij van. Alle elementen zijn er om voor iedereen die mee doet gewoon een hele leuke avond neer te zetten. En dan halen we hopelijk ook nog een mooi bedrag op voor het onderzoek naar HCHWA-D.'

De start is op het evenementenplein tegenover Hotel Noordzee.

Wat vindt u?

Mondkapjes moeten worden verplichtReageren!