Logo allesoverkatwijk.nl
Foto: PR

Dorpskerk TOP2000-Themadienst

De Dorpskerk in Katwijk aan den Rijn houdt op zondagavond 15 december voor de vierde maal een speciale Top2000-themadienst. In de Top 2000 van NPO Radio2 staan veel nummers met inhoud: nummers die emoties aanspreken, kippenvel geven en herinneringen oproepen. Sommige nummers gaan expliciet over geloof of God, zoals "What if God was one of us" van Joan Osborne. Andere blijken bij nadere beschouwing te gaan over belangrijke levenservaringen als liefde, dood en troost. 

Het koor Voice of Joy en zanger/pianist Kees Jan Visser zullen op inspirerende wijze de nummers vertolken. Een aantal gemeenteleden introduceert nummers met hun persoonlijke verhaal. Ook voormalig wijkpredikant en nu gemeentelid dominee Jan-Willem Korpelshoek verleent zijn medewerking.

De collecte is voor kosten en Mission Prison, een organisatie die buitenlandse gevangen in zware omstandigheden bemoedigt en kennis laat maken met de bevrijdende liefde van Jezus Christus. Dominee Korpelshoek is tegenwoordig zelf gevangenispredikant en hij hoopt komende februari samen met pastor Wilfred Kols Surinaamse gevangenissen te bezoeken. Er is daar geen recht op geestelijke verzorging.

De kerk gaat om 18:00 uur open. Iedereen is van harte welkom. Er is ook een videostream beschikbaar via www.kerkdienstgemist.nl (Zoek "Katwijk" en kies "Dorpskerk").

Wat vindt u?

Mondkapjes moeten worden verplichtReageren!