Logo allesoverkatwijk.nl

Shortlist Politicus van het Jaar 2019 bekend, stem nu

Welke politicus (raadslid of wethouder) viel in 2019 het meest op en onderscheidde zich het meest? Welke politicus debatteert het best? Weet zijn of haar standpunt het best voor het voetlicht te brengen? Kortom: wie wordt de Politicus van het Jaar in 2019 in Katwijk. Stem hieronder mee!

De Katwijksche Post, Katwijk Speciaal, De Rijnsburger en allesoverkatwijk.nl organiseren dit jaar opnieuw de verkiezing van de Politicus van het Jaar. Er is een publieksprijs en juryprijs. De juryprijs wordt bepaald door journalisten en correspondenten van verschillende media (kranten en internet).

Publieksprijs
Alle inwoners van Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg kunnen stemmen voor de publieksprijs (hieronder). De afgelopen week kon op alle raadsleden en wethouders worden gestemd. De tien hoogst genoteerde politici zijn doorgedrongen tot de tweede stemronde. Nu kan opnieuw gestemd worden. Dat kan dan tot en met 22 december.

Nieuwjaarsreceptie
De publieks- en juryprijs worden tijdens de gemeentelijke Nieuwjaarsreceptie bekend gemaakt. Dat is live te volgen op Alles Over Katwijk en RTV Katwijk.

Wat vindt u?

Mondkapjes moeten worden verplichtReageren!