Logo allesoverkatwijk.nl
Foto: PR

Profiteer van vroegboekkortingen voor Groot Kerstcircus Leiden

Het Groot Kerstcircus Leiden presenteert vanaf zaterdag 21 december top circusartiesten uit binnen- en buitenland in twee voorstellingen om 12.00 en 15.30 uur. Een compleet nieuw programma speciaal voor mensen uit Leiden en omgeving samengesteld met zeer verrassende sterke elementen.

Bereid je voor op daverende acts met een keur van acrobaten en een hilarische clown. Geniet van het ruim twee uur durend kerstcircusprogramma in een sfeervolle ambiance. Negen dagen lang zetten onze artiesten hun beste beentje voor. Kerstcircus Leiden is er in geslaagd een absoluut topprogramma te presenteren en doet een gooi naar de titel Beste en gezelligste circus van Nederland. 

De Mexicaanse Adela hangt aan haar haren hoog in de circuspiste en voert daar elegante circuskunsten uit. Reken maar dat deze act heel bijzonder is. Wat kinderen zal aanspreken is de act van Duo Waldek & Pavel die huizenhoge sprongen maken op een trampoline. En wat te denken van een vurige Gaucho-act met Edit en Raúl. Konstantin Beck komt op een stoere motor de piste binnen en gaat daarop nog eens balanceren met rolarolaplanken. Kijk op de website van het grootkerstcircusleiden.nl om alle acts te zien. Het circus biedt een mooie actie, een vroegboekkorting van 5 euro op elke ticket, tot 20 december kun je profiteren van dat voordeel. En voor de laatste voorstelling op 29 december kun je alle tickets boeken met 10 euro korting. Wacht er niet te lang mee, want vol is vol.