Shell de Jong is de op twee na beste tankshop van Nederland | Alles over Katwijk
Logo allesoverkatwijk.nl
Het team van Eet & Gerei is trots op hun derde plek. | Foto: PR
Het team van Eet & Gerei is trots op hun derde plek. | Foto: PR (Foto: )

Shell de Jong is de op twee na beste tankshop van Nederland

Aan het einde van de eerste beursdag van de Tankstation Vakbeurs 2019 maakte de jury de winnaar bekend van de Tankstation Challenge. Shell de Jong met tankshop 'Eet & Gerei' in Katwijk aan Zee haalde hierbij de derde plek. Op basis van een selectievoorronde, mystery visits en bezoek door de vakjury werden de finalisten beoordeeld. Shell de Jong met tankshop Eet & Gerei eindigde in de top 3 'Beste tankshop van Nederland'!

Ruim twee jaar geleden opende Eet & Gerei haar deuren. Een initiatief van Shell de Jong om te anticiperen op de veranderende trends en consumentenbehoeftes in de wereld van on-the-go consumptie. De eerste shop in Katwijk, waar consumenten kennis maken met zo'n 100 vierkante meter vol on-the-go concepten, slimme oplossingen en vernieuwende producten en recepturen voor zowel thuis als onderweg. Een innovatief winkelconcept dat een groot succes bleek en nu wordt beloond met deze derde plek.

Na de uitreiking vertelt Harold de Jong, eigenaar van de Shell-locatie en tankshop Eet & Gerei: "Wetend dat er meer dan 4000 tankstations zijn in Nederland, waarvan meer dan 2000 met een shop, is het natuurlijk een super prestatie, waar we trots op zijn." welke we graag vieren en zeer trots op zijn.

De ultieme ingrediënten voor de shop zijn onder meer gemak, gastvrijheid, beleving en een uitgekiend assortiment aan food, tabak, non-food en services. De Jong vervolgt zijn verhaal met het feit dat Eet & Gerei regelmatig experimenteert met een wisselend aanbod. "In zoetwaren focussen we bijvoorbeeld op de fun-factor. Daarom hebben we vanaf dit weekend een Colorworks-installatie van M&M's, waarmee gasten zelf hun bakje vol regenboogkleuren kunnen tappen."

De komende periode zijn er leuke acties en aanbiedingen voor de klanten. "We willen deze derde plaats uiteraard met hen vieren. Zonder onze klanten hadden we dit niet kunnen waarmaken."

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225473&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225471&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>