Biltlaan eenrichtingsweg door werkzaamheden | Alles over Katwijk
Logo allesoverkatwijk.nl
Foto: Adrie van Duijvenvoorde

Biltlaan eenrichtingsweg door werkzaamheden

Op de Biltlaan, tussen de Helmbergweg en de rotonde De Krom, wordt tot 20 december eenrichtingsverkeer ingesteld. De rijbaan aan de oostkant van de weg is voor de aanleg van een watertransportleiding door Dunea dicht. Het verkeer rijdt in omgekeerde richting over de westelijke rijbaan: van de Hoorneslaan richting De Krom. 

De provincie Zuid-Holland werkt in weekend van 23 en 24 november aan onderhoud aan de Roversbrug. Vanwege de bereikbaarheid wordt op dat moment het werk aan de Biltlaan stilgelegd, en is deze wel in beide richtingen open. Vanaf maandag 25 november wordt het werk aan de Biltlaan hervat en het eenrichtingsverkeer weer ingesteld.

Tijdens het werk aan de Biltlaan worden de bushaltes aan de oostkant van de weg tijdelijk verplaatst. De haltes aan de westkant van de Biltlaan worden wel door het openbaar vervoer aangedaan, maar – net als het overige verkeer – in tegengestelde richting.

De aanleg van de watertransportleiding rondt Dunea in maart 2020 af. Daarna gaat de gemeente verder met de herinrichting van de Biltlaan, die tot eind 2020 duurt. Op het tracé van waterleiding wordt dan het nieuwe tweerichtingenfietspad aangelegd.

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225473&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225471&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>