Vriendinnen blikken terug op fietsavontuur in Tanzania | Alles over Katwijk
Logo allesoverkatwijk.nl

Vriendinnen blikken terug op fietsavontuur in Tanzania

Foto: pr

Begin oktober vertrokken Jeanette van der Meij en Alexandra Grimbergen naar Tanzania voor een bijzonder fietsavontuur 'Tanzania Classic'.

Inmiddels zijn de vriendinnen alweer een paar weken thuis en kijken terug op een prachtig avontuur in en door Tanzania.

'Het was een onvergetelijke week met veel verschillende indrukken. Het stuk wat wij gefietst hebben was heel groen of super droog en dor. We fietsten langs huisjes zo aftands, daar zouden wij onze fiets niet eens in zetten. Maar daarin leven zij, met grote gezinnen. Als het regent zitten de mensen niet eens droog. Voor ons was dit behoorlijk confronterend om te zien. Met eigen ogen dus gezien dat ons geld heel hard nodig is en ook op de juiste plaats terecht komt. Ook de voorlichting tegen de besnijdenis was ontzettend indrukwekkend. Hierdoor zijn de laatste jaren al enorm veel resultaten behaald'.
Jeanette en Alexandra willen alle mensen die hen gesponsord hebben enorm bedanken:

'Wij zijn zo trots dat we het konden en mochten doen en het ook hebben gehaald: 400 km fietsen met 4000 hoogte meters. Samen €15.998,- opgehaald en een totale opbrengst van maar liefst €542.396,-'. 

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225473&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225471&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>