Liveblog tijdens Algemene Beschouwingen | Alles over Katwijk
Logo allesoverkatwijk.nl
Foto: pr

Liveblog tijdens Algemene Beschouwingen

De Algemene Beschouwingen zijn morgen te volgen op het liveblog van allesoverkatwijk.nl. Op dit blog worden nieuwtjes, discussies en wetenswaardigheden gemeld. Het live-blog start direct om 13.00 uur, als de raadsvergadering begint.


 

In de algemene beschouwingen vertellen de elf politieke partijen in de Katwijkse gemeenteraad wat ze vinden van de plannen, die het college van burgemeester en wethouders voor volgend jaar heeft gepresenteerd in zijn begroting 2020, en van de belastingenvoorstellen voor dat jaar. Iedere fractievoorzitter heeft acht minuten de tijd om zijn of haar beschouwing uit te spreken. Dat is ook het moment waarop zij hun moties en amendementen – respectievelijk verzoekende en eisende wijzigingen op het beleid - kunnen indienen.

Na de eerste reactie door het college van burgemeester en wethouders wordt de vergadering geschorst en gaat rond 19.30 uur weer verder. 's Avonds wordt er gestemd over eventuele moties en amendementen.
 

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225473&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225471&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>