Herhalingscursus Reanimatie door Stichting Katwijk HartVeilig | Alles over Katwijk
Logo allesoverkatwijk.nl
Eerder zorgde de stichting er al voor dat in Valkenburg een AED naar buiten verhuisde.
Eerder zorgde de stichting er al voor dat in Valkenburg een AED naar buiten verhuisde. (Foto: Marc Wonnink)

Herhalingscursus Reanimatie door Stichting Katwijk HartVeilig

Stichting Katwijk HartVeilig organiseert op 31 oktober en 7 november een (herhaling) cursus reanimatie. Deelnemers kunnen hier het reanimatiecertificaat geldig houden of halen. De stichting heeft als doel om Katwijk HartVeilig te maken en te houden. Dit doen ze door automatische externe defibrillators (AED's) te registreren en te plaatsen. Die zijn dan in noodgevallen beschikbaar door geregistreerde hulpverleners.

Op 31 oktober en 7 november van 20:00 tot 22:00 uur organiseert Stichting Katwijk HartVeilig een herhalingscursus voor reanimatie. Deze twee avonden van twee uur zijn verplicht volgens de richtlijnen van de Nederlandse Reanimatieraad om het reanimatiecertificaat geldig te houden. De cursus is in Huize Callao / Welzijnskwartier aan de Callaoweg 1. De cursus kost 19 euro en maakt het certificaat weer twee jaar geldig.

Opgeven kan via www.katwijkhartveilig.nl/herhalingscursus of per telefoon 06-13051635. Ook voor meer informatie en het aanmelden van een Aed of als burgerhulpverlener kunt u terecht per mail op info@katwijkhartveilig.nl.

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225473&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225471&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>