Mantelzorgcafé Katwijkse Ziekte (HCHWA-D) | Alles over Katwijk
Logo allesoverkatwijk.nl
Mantelzorgers verdienen wel een extraatje als waardering voor de hulp die ze bieden. Daarom is het mantelzorgcompliment in het leven geroepen.
Mantelzorgers verdienen wel een extraatje als waardering voor de hulp die ze bieden. Daarom is het mantelzorgcompliment in het leven geroepen. (Foto: pexels.com)

Mantelzorgcafé Katwijkse Ziekte (HCHWA-D)

In zorg- en verpleegcentrum De Wilbert is op maandag 14 oktober weer het maandelijkse Mantelzorg café Katwijkse Ziekte (HCHWA-D) plaats. Aanvang 19.30 uur in 't Hof van Wilbert.

Namens het expertiseteam Katwijkse Ziekte van Marente zijn aanwezig Antoinette Beets, Specialist Ouderengeneeskunde, en Ruth Hoogerdijk, casemanager. Zij kunnen u o.a. informeren over de begeleiding van patiënten met de Katwijkse Zieke in de thuissituatie en adviseren over zorgmogelijkheden en medische behandeling.

Het maandelijkse mantelzorgcafé Katwijkse Ziekte is een ontmoetingsplek voor mantelzorgers, naasten van mensen met de Katwijkse Ziekte en zorgverleners en dient tevens om elkaar te ontmoeten en ideeën, informatie en ervaringen uit te wisselen over allerlei aspecten van de Katwijkse Ziekte.

Deze keer is ook wethouder Corien van Starkenburg, portefeuille Zorg & Ondersteuning, aanwezig. Zij wil graag persoonlijk van mantelzorgers horen waar u tegen aan loopt op het gebied van zorg en ondersteuning aan iemand met de Katwijkse Ziekte (HCHWA-D).

De toegang van het Mantelzorgcafé is gratis. U bent van harte welkom.

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225473&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225471&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>