Gemeente krijgt 40 Regenboogontbijters aan tafel | Alles over Katwijk
Logo allesoverkatwijk.nl
Vorig jaar werd de vlag nog gehesen langs de weg; dit jaar gebeurt dat in de tuin van het gemeentehuis.
Vorig jaar werd de vlag nog gehesen langs de weg; dit jaar gebeurt dat in de tuin van het gemeentehuis. (Foto: pr)

Gemeente krijgt 40 Regenboogontbijters aan tafel

Er schuiven morgenochtend minstens 40 mensen aan bij het Regenboogontbijt. Het is morgen Coming Out Day, de dag bedoeld om LHBTI'ers (lesbiennes, homo's, biseksuele, transgenders en intersekse personen) te steunen, maar ook om te laten zien wie je bent.


LHBTI'ers uit Katwijk en degenen die naast hen staan zijn uitgenodigd voor het allereerste Regenboogontbijt op het gemeentehuis. Eerst wordt om 08.30 uur de Regenboogvlag gehesen in de tuin van het gemeentehuis door wethouder Corien van Starkenburg samen met een afgevaardigde van het COC Leiden.
Tijdens het ontbijt gaan deelnemers met elkaar in gesprek over ervaringen als LHBTI'er in de gemeente. Ontmoeten en een open gesprek staan centraal.
 

Wat vindt u?

Deelauto's een goed idee?Reageren!
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225473&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225471&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>