Sint en Pietenactie | Foto: PR
Sint en Pietenactie | Foto: PR

Sint en Pietenactie donatiefonds steunt verschillende initiatieven

Algemeen

Stichting Sint en Pietenactie Katwijk zet zich al ruim 20 jaar in voor goede doelen. Door middel van Sinterklaasbezoeken aan particulieren, scholen, bedrijven en instellingen wordt er zoveel mogelijk geld ingezameld om goede doelen in gemeente Katwijk e.o. financieel te ondersteunen. Voor het tweede jaar op rij konden in de eerste twee kwartalen van dit jaar, organisaties onder bepaalde voorwaarden, een donatie aanvragen. Meer over dit initiatief is te lezen op www.sintenpietenactie.nl

Op vrijdagmiddag 4 oktober heeft wederom de uitreiking plaatsgevonden van het Sint en Pietenactie Donatiefonds in Pannenkoeken en Grillrestaurant De Beslagkom in Katwijk. Het bestuur van Stichting Sint en Pietenactie heeft uit alle ingediende aanvragen meerdere mooie winnaars gekozen welke een donatie hebben ontvangen voor het ingediende initiatief. Winnaars van een donatie kregen vergezeld van een korte motivatie een cheque overhandigd uit handen van de voorzitter van de Sint en Pietenactie Donatiefonds, Kees de Mol.

Ook dit jaar zijn er mooie bedragen geschonken voor het realiseren van onder andere een interactieve projector voor een zorggroep van 's Heerenloo Noordwijk, buitenspeelattributen voor een peuterspeelzaal van KOK kinderopvang in Katwijk, en een aanmoedigingsprijs voor de eerste G-carnavalsvereniging van Nederland. Na de uitreiking van de cheques was er een fotomoment met alle winnaars en de voorzitter van de Stichting Sint en Pietenactie, waarna de feestelijkheden met een hapje en drankje werd afgesloten.

Het bestuur van de Stichting Sint en Pietenactie is blij dat het donatiefonds zo goed is aangeslagen en zal dit de komende jaren vervolg geven. Via onze website mogen nieuwe aanvragen ingediend worden, mits er wordt voldaan aan de criteria zoals genoemd in de algemene voorwaarden op de site.

Dit jaar wordt Stichting Sint en Pietenactie ook nog eens ondersteund door de Beslagkom op heel bijzondere wijze. Eigenaren Pieter Bekooij en Tanja Pater, zullen vanaf 6 december de Noordkaap Challenge rijden en hopen binnen 13 dagen heen en terug te rijden naar de Noordkaap, een tocht van 7000km onder barre omstandigheden. Met hun tocht willen zij een mooi bedrag inzamelen wat ten goede komt aan de stichting.

Uit de krant