Katwijk helpt inwoners online met geldzaken | Alles over Katwijk
Logo allesoverkatwijk.nl

Katwijk helpt inwoners online met geldzaken

De gemeente gaat inwoners online helpen met geldzaken. Inwoners kunnen op www.startpuntgeldzaken.nl/katwijk gratis en anoniem tips krijgen rondom geldzaken. De zogenaamde geldplannen. De gemeente benadrukt dat het niet alleen is voor inwoners met financiële problemen.

De geldplannen kunnen zelfstandig worden ingevuld. Mocht je hier hulp bij nodig hebben, verschillende organisaties in Katwijk kunnen helpen met het invullen. Dat zijn onder andere Grip op de Knip, Broodnodig, Jeugdgezinsteam (JGT, Budgetinformatiepunt (BIP), Formulierenbrigade, Team Sociale Ondersteuning (TSO) en het Welzijnskwartier. 

De geldplannen zijn ontwikkeld door Startpunt Geldzaken. Startpunt Geldzaken is een samenwerkingsverband van het Nationaal Instituut voor Budgetvoorlichting (Nibud) met Vereniging Eigen Huis, beleggersvereniging VEB en de Stichting ter certificatie van financiële planners FFP.

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225473&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225471&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>