Houten lichtmasten Boulevard 'gekapt' | Alles over Katwijk
Logo allesoverkatwijk.nl
De fraaie houten lichtmasten aan de Boulevard vertonen scheurtjes en moeten dus worden vervangen.
De fraaie houten lichtmasten aan de Boulevard vertonen scheurtjes en moeten dus worden vervangen. (Foto: Adrie van Duijvenvoorde)

Houten lichtmasten Boulevard 'gekapt'

24 houten lichtmasten aan de Boulevard zijn afgelopen week 'gekapt'. Tijdens een inspectieronde waren er 'zwakke plekken (scheurtjes) in de constructie van een aantal houten lichtmasten geconstateerd', laat een woordvoerder van de gemeente desgevraagd weten.


Nu de kans op slecht weer en najaarstormen toeneemt, zijn de masten preventief weggehaald 'om risico's op omvallen en mogelijk schade te voorkomen'. Naast de met kettingzaag omgezaagde masten staan tijdelijk noodmasten.

Deze week in De Katwijksche Post

Wat vindt u?

Deelauto's een goed idee?Reageren!
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225473&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225471&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>