Derby Rijnsburg - Quick Boys | Alles over Katwijk
Logo allesoverkatwijk.nl
Gaat Rbb zaterdag weer punten scoren? Vanavond start kaartverkoop derby Rbb-Quick.
Gaat Rbb zaterdag weer punten scoren? Vanavond start kaartverkoop derby Rbb-Quick. (Foto: C. Spruijt)

Derby Rijnsburg - Quick Boys

Vanwege de verwachte drukte komende zaterdag voor de competitiewedstrijd Rijnsburgse Boys - Quick Boys wordt iedereen die op fietsafstand woont, aangeraden om op de fiets naar sportpark Middelmors te komen. Aan de achterzijde van de sporthal wordt extra parkeerruimte vrijgemaakt voor fietsen.

Omdat Rijnsburgse Boys – Quick Boys een risicowedstrijd is, blijven de kassa's op de wedstrijddag gesloten. Wel is er volop gelegenheid om kaarten in de voorverkoop te kopen. Bij Quick Boys is er kaartverkoop in het clubhuis op donderdag 3 oktober tussen 20.00 en 22.00 uur. Rijnsburgse Boys houdt voorverkoop in de kantine vanavond dinsdagavond (1 oktober) en donderdagavond (3 oktober) van 19.00 tot 20.30 uur.

Toegang persVanwege de verwachte toeloop van de media dienen alle journalisten en fotografen zich van tevoren aan te melden met vermelding van het medium waar ze voor werken. Dit kan op pers@rijnsburgseboys.nl. Zonder accreditatie is er geen toegang.


De wedstrijd Rijnsburgse Boys - Quick Boys begint om 15.30 uur. De derby wordt ook live uitgezonden op FOX Sports. Voor en tijdens de wedstrijd worden er geen alcoholische dranken geschonken.

Wat vindt u?

Deelauto's een goed idee?Reageren!
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225473&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225471&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>