Afbeelding
Foto: pr

Reünie in Leusden van Kamp Leusden Rijnsburg 2019

Algemeen

Weet je het nog? Donderdag 25 juli 2019: de warmste dag ooit in Nederland gemeten.

Juist die week was de jaarlijkse kampweek van Kamp Leusden Rijnsburg. Met 200 kinderen en 43 man/vrouw leiding genoot men van een gezellige week in het YMCA kamp Leusden. Al voor het 54ste achtereenvolgende jaar. Die donderdag was het bloedheet.  

In de loop van de middag voelden een aantal kinderen, en leiding, zich niet lekker. Alle hulpdiensten werden ingeschakeld. Een aantal kinderen werden met leiding naar het ziekenhuis in Utrecht gebracht. Nog die donderdagavond werd besloten om met kinderen en leiding naar huis te gaan. s 'Avonds om 23.15 uur kwamen we in Rijnsburg aan. Zo kwam er een heel abrupt einde van een geweldige kampweek.

Daarom werd er afgelopen zaterdag een reünie  gehouden in het YMCA Kamp Leusden.  In totaal vertrokken 169 kinderen met 32 man/vrouw leiding in 3 bussen naar Leusden.

 's Morgens werd er in de bossen levend Stratego gespeeld. In de eettent van het Verkeerskamp werd gegeten en 's middags werd Kolonisten van Leusden gespeeld. Natuurlijk zijn ook de kampkrakers gezongen. Het was een topdag.

Iedereen, kinderen en leiding, waren superblij dat Kamp Leusden Rijnsburg 2019 op deze manier kon worden afgesloten. Op naar Kamp Leusden Rijnsburg 2020.

Uit de krant