Logo allesoverkatwijk.nl
Het team van Hudson met op de voorgrond bedrijfsleider Rowan. | Foto: AvD
Het team van Hudson met op de voorgrond bedrijfsleider Rowan. | Foto: AvD

Nog geen alcohol bij restaurant Hudson Katwijk

Na een flinke verbouwing heeft Amerikaanse restaurant Hudson Bar & Kitchen haar intrek genomen in voormalig restaurant de Zwaan en de parel weer tot leven gebracht. Het restaurant biedt plaats aan 300 gasten. Het restaurant opent vandaag, vrijdag, haar deuren voor lunch en diner. De opening zal naar verwachting met kinderchampagne gevierd moeten worden. Het restaurant is namelijk nog in afwachting van de drank- en horecavergunning.

De Katwijkse vestiging is de twaalfde in Nederland. Op basis van ervaringen uit het verleden is een time-table gemaakt voor de verbouwing en opening. Hudson heeft zich naar eigen zeggen verslikt in de termijn van afgifte van de vergunning door de gemeente.

Omdat er al veel reserveringsaanvragen waren is besloten open te gaan zonder het schenken van alcohol. Bedrijfsleidster Rowan is de afgelopen dagen druk geweest met het samenstellen van een mooie alcoholvrije drankenkaart. 'We gaan de gasten echt verrassen met ons assortiment aan mocktails, alcholvrij bier, wijn, gin-tonics en andere leuke alcoholvrije drankjes, welke perfect combineren met onze lunch en diner kaart', aldus Rowan. 'Wellicht gelijk een mooie aanleiding voor een paar alcoholvrije maanden in navolging van vele BN-ers dit moment!'