Logo allesoverkatwijk.nl
Foto: Maart van Rijn

Voor iedereen: SurfXperience voor het goede doel

Christian Surfers Holland en Brunotti Surfschool Katwijk geven op 14 september surflessen voor het goede doel. Iedereen die wil proberen te surfen, krijgt les van professionele surfinstructeurs. De volledige opbrengst van de surflessen gaat naar het project La Red in El Salvador. La Red helpt bij de basisbehoeften, geeft onderwijs en begeleidt inwoners van El Tunco, zodat zij een betere toekomst hebben.

'We zijn ontzettend blij dat Surfschool Katwijk de locatie, surfmaterialen en instructeurs beschikbaar stelt om dit evenement te kunnen realiseren' zegt Jaap Schoneveld, een van de organisatoren van de SurfXperience. Christian Surfers Holland organiseert al 15 jaar activiteiten voor surfers in Katwijk en Scheveningen.

Deze keer geen evenement voor de surfers van Christian Surfers Holland, maar dóór de surfers voor iedereen die nog niet gesurft heeft of die tips kan gebruiken 'Het mes snijdt zo aan twee kanten,' vervolgt Jaap Schoneveld. 'In Katwijk hebben we een leuke, sportieve dag en in El Salvador kunnen mensen geholpen worden'. 

De SurfXperience wordt gehouden op 14 september bij Brunotti Surfschool.

Wat vindt u?

Mondkapjes moeten worden verplichtReageren!