Dansclub Sjansee start nieuw seizoen met extra beginnersgroep | Alles over Katwijk
Logo allesoverkatwijk.nl
De vrijwilligers van Dansclub Sjansee. | Foto: pr
De vrijwilligers van Dansclub Sjansee. | Foto: pr (Foto: pr)

Dansclub Sjansee start nieuw seizoen met extra beginnersgroep

Trek die dansschoenen maar uit de kast, want het is weer zover: dansclub Sjansee is gestart met een nieuwe danscursus in Tripodia in Katwijk. Dansclub Sjansee is een groep vrijwilligers die samen met mensen met een verstandelijke beperking gaan stijldansen. Verschillende dansen worden er iedere week op hoog niveau geoefend, zoals: chachacha, quickstep, Engelse wals, rumba, tango, paso doble en de samba.

Deze groep van 20 vrijwilligers zet zich iedere vrijdagavond in om de 40 leden een fantastische avond te bezorgen! Dit seizoen is er een nieuwe uitdaging waaraan gewerkt moet worden. Sjansee organiseert namelijk op 9 mei 2020 het officiële Nederlandse Kampioenschappen G-Dansen.

In de zomervakantie heeft een klein groepje vrijwilligers niet stilgezeten om deze deelname realiseerbaar te maken. U begrijpt zijn hier financiële kosten aan verbonden. Mocht u de dansvereniging willen steunen hierin, dan kunt u contact opnemen met de dansclub: dansclubsjansee@hotmail.com.

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225473&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225471&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>