Foutje: Wethouder schond per ongeluk geheimhouding rondom verbouwing gemeentehuis | Alles over Katwijk
Logo allesoverkatwijk.nl

Foutje: Wethouder schond per ongeluk geheimhouding rondom verbouwing gemeentehuis

Wethouder Rien Nagtegaal heeft per ongeluk de geheimhouding rondom de verbouwing van het gemeentehuis geschonden. Dat laat hij weten in een brief aan de gemeenteraad. De wethouder liet twee weken geleden de pers voor trots zien wat de plannen zijn. Dat had nog niet gemogen, aangezien het besluit van 14 februari om te verbouwen, nog geheim moest blijven.

Het lijkt op een procedurefout van de wethouder. De onderhandelingen met bouwer BAM zijn afgerond en 'er is geen sprake van materiële schade'. Wel gaat het in de gemeenteraad op 12 september nu vooral om de vorm, en niet op de inhoud. De instemming van de gemeenteraad lijkt overigens in kannen en kruiken, bijna alle partijen stemmen in met de verbouwing.

Die verbouwing gaat in totaal naar verwachting 6,1 miljoen euro kosten. De wethouder heeft het liefst dat de raad nog deze maand beslist, dan kan de aannemer aan de slag.

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225473&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225471&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>