Afbeelding

Toch nog strandrolstoel voor Mila (15) na hack doneerwebsite

Algemeen

Ontzettend goed nieuws voor het Rijnsburgse gezin Corijn. De 4.500 euro die nodig was voor een strandrolstoel voor dochter Mila (15) is binnen. Vorige week bleek dat de 4.500 euro ingezameld op de website Dream or Donate verdwenen is. Daarop werd een crowdfunding gestart via een eigen bankrekening. Die is succesvol gebleken.

Moeder Melanie, vader Marc, zoon Lev en dochter Mila waren 23 augustus de crowdfunding via Dream or Donate gestart. Het geld werd binnen enkele dagen opgehaald. Maar sinds vorige week is het crowdfundingsplatform uit de lucht en zijn er grote problemen bij Dream or Donate. Melanie en haar gezin vrezen dat ze het geld nooit meer terug krijgen.

Mila heeft een lichamelijk beperking dat inhoud dat ze onder andere botafwijkingen heeft en een hartafwijking. Ze kan maar kleine stukjes lopen en is snel moe en overprikkeld. Heel veel activiteiten zijn voor haar te druk en vermoeiend. Naar het strand gaan of naar het bos of duin brengt rust. 'In deze strandrolstoel zit ze ontspannen en kan ze toch mee doen met de activiteiten die we als gezin kunnen doen.'

Op korte termijn wordt de strandrolstoel geleverd.

Uit de krant