Quick Boys – Katwijk in KNVB Beker | Alles over Katwijk
Logo allesoverkatwijk.nl

Quick Boys – Katwijk in KNVB Beker

Katwijk neemt het in de tweede kwalificatieronde van de KNVB Beker op tegen dorpsgenoot Quick Boys. De wedstrijd vindt plaats op Nieuw Zuid en wordt gespeeld op 24, 25 of 26 september. Dat meldt VV Katwijk op haar website.

De loting voor de tweede kwalificatieronde van de TOTO KNVB Beker is zaterdagavond door Royston Drenthe verricht. De speler van Kozakken Boys koppelde de balletjes van Quick Boys en Katwijk aan elkaar. Het toeval wil dat op zaterdag 21 september de dorpsderby in de Tweede Divisie wordt gespeeld op sportpark De Krom. Een aantal dagen later zal de wedstrijd voor de TOTO KNVB Beker worden gespeeld op Nieuw Zuid.

De speeldatum en aanvangstijd is op dit moment nog onbekend. Ook de loting voor de 1e ronde is inmiddels bekend. De winnaar van deze wedstrijd neemt het op tegen de winnaar van EVV - Flevo Boys. Die wedstrijd wordt gespeeld op 29, 30 of 31 oktober.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225473&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225471&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>