Weekmarkt tijdelijk verhuist naar Cleijn Duinplein, 'we moeten niet zo zeuren' | Alles over Katwijk
Logo allesoverkatwijk.nl
Foto:

Weekmarkt tijdelijk verhuist naar Cleijn Duinplein, 'we moeten niet zo zeuren'

De weekmarkt in Katwijk is verhuist van het Marktplein naar het Cleijn Duinplein. Tijdelijk weliswaar. Het Marktplein wordt namelijk aangepast. Dat moet in december klaar zijn. Tot die tijd moest de markt dus een ander plekje krijgen.

De meeste ondernemers zien het als een leuke uitdaging. De eerste keer was het even zoeken naar de juiste plek. Ook liep niet alles op rolletjes. 'De mevrouw van de koffie stond al om 06.00 uur klaar, maar er was geen stroom. Dat kreeg ze pas om 08.00 uur,' aldus een van de kraamhouders.

Bezoekers nemen iets langer de tijd om over de markt te struinen. Zo komen ze weer nieuwe kraampjes tegen. Soms is het wel even zoeken naar de oude vertrouwde zaak.

Wat vindt u?

De gemeente wil dat we meer bewegen; het schoolzwemmen moet weer worden ingevoerd.Reageren!
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225473&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225471&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>