Reddingsbrigade Katwijk lanceert voorlichtingsfilm met doventolk | Alles over Katwijk
Logo allesoverkatwijk.nl
Foto van Dijk

Reddingsbrigade Katwijk lanceert voorlichtingsfilm met doventolk

De Reddingsbrigade Katwijk heeft een voorlichtingsfilm met doventolk gelanceerd. De Katwijkse Reddingsbrigade gebruikt al enkele jaren verschillende animatiefilmpjes om strandbezoekers te informeren over de gevaren van de zee, de uitleg van de vlaggen, et cetera.

De belangrijkste taak van de reddingsbrigade is om mensen te informeren over de gevaren van de zee, om er zo voor te zorgen dat er zo min mogelijk verdrinkingsongevallen zijn.

Om ook de groep te bereiken die doof of slechthorend is, lanceert de KRB nu een eerste animatiefilmpje met een doventolk. De komende tijd moeten er nog meer komen.

Wat vindt u?

De gemeente wil dat we meer bewegen; het schoolzwemmen moet weer worden ingevoerd.Reageren!
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225473&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225471&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>