Logo allesoverkatwijk.nl
Foto: PR.
Foto: PR.

Cirque Moustache komt naar Valkenburg

Dit jaar reist Cirque Moustache alweer voor de zevende keer door Nederland voor een zomertour. In de voorstelling Royale bereiden de circusartiesten en het publiek zich voor op het hoogstaand bezoek. Op woensdag 28 augustus zijn ze te vinden bij Brasserie Buitenhuis in Valkenburg.


Niet alleen voorstelling, ook Kinderkaravaan en workshops
Cirque Moustache reist door Nederland met een circustent. Ook gaan er klassieke circuswagens mee op tour en kan het publiek zich op elke locatie voorafgaand aan de voorstelling vermaken op de Kinderkaravaan. Er zijn verschillende circusmaterialen om mee te oefenen, kermisspelen voor jonge en oud, sideshows met de meest wonderbaarlijke verschijningen.


De artiesten
Ook dit jaar zijn er weer bijzondere artiesten te zien in de show uit binnen- en buitenland. Zo kun je nachtegaal Seqoia zien in de trapeze, Sabine is specialist luchtacrobatiek en showt haar kunsten in de tissues, Cathi en Becky zijn beiden afgestudeerd aan de circusschool in Londen en laten een handstandenact zien. Ook beroepskluns Daniel en multitalent Berl zijn weer van de partij en uiteraard circusdirecteur en spreekstalmeester Jasper Riedeman, die dit jaar een spannende kruisboogact doet.


Plek voor jong talent
Cirque Moustache is naast een circus met professionals ook een plek waar artiesten in opleiding de kans krijgen zich te laten zien. Zowel voor studenten van een circusopleiding als voor jongeren van de vele jeugdcircusscholen. Het circus is ontstaan vanuit de werkzaamheden voor De Utrechtse Circusschool: Circus DIEDOM.