Voorlaatste Toeristenmarkt in het teken van kunst | Alles over Katwijk
Logo allesoverkatwijk.nl
De opening van de Toeristenmarkt 25 juni dit jaar | Foto: Piet van Kampen
De opening van de Toeristenmarkt 25 juni dit jaar | Foto: Piet van Kampen

Voorlaatste Toeristenmarkt in het teken van kunst

Dinsdag is de voorlaatste Toeristenmarkt van dit jaar. De markt staat vandaag in het teken van Kunst in Katwijk. KuCO; een samenwerkingsverband van kunstenaars, kunstvormen en kunststromingen, organiseert de kunstmarkt. Op de markt zijn verschillende kunstvormen te zien en zijn diverse kunstenaars uit Katwijk en de regio aanwezig.

Bezoekers kunnen meedoen aan workshops en er wordt kunst gepresenteerd. Ook is er een gedichtenmarathon en er wordt en plein air geschilderd. 's Avonds is er een muzikaal optreden.

De Toeristenmarkt in Katwijk is de afgelopen jaren uitgegroeid tot één van de best bezochte zomermarkten van de regio. In de zomermaanden is er elke dinsdag tussen 13.00 en 21.00 uur een editie in het centrum. 

Wat vindt u?

De gemeente wil dat we meer bewegen; het schoolzwemmen moet weer worden ingevoerd.Reageren!
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225473&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225471&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>