Mobiele reparateur nu ook in pand aan Remiseplein | Alles over Katwijk
Logo allesoverkatwijk.nl
Richard in zijn bestelbus voor het pand aan Remiseplein 59 Rijnsburg.
Richard in zijn bestelbus voor het pand aan Remiseplein 59 Rijnsburg.

Mobiele reparateur nu ook in pand aan Remiseplein

De regio heeft er een nieuwe zaak bij. Richard Helsdingen heeft al ruim 5 jaar ervaring in het repareren van mobiele telefoons.

Richard repareert hoofdzakelijk toestellen van Apple en Samsung, maar daarnaast ook andere merken, zoals Huawei, op aanvraag. De meest voorkomende reparaties zijn gebroken schermen en het vervangen van batterijen. Na ongeveer 2 jaar loopt een telefoonbatterij sneller leeg en met het vervangen van de batterij werkt de telefoon meestal weer als nieuw. Ook storingen, laadproblemen, camera vervangen, zijn geen probleem.

Sinds april van dit jaar is Richard samen met zijn vader Alex en zusje Dayelle van start gegaan in een bedrijfspand aan Remiseplein 59 in Rijnsburg. Hier pakken zij bestellingen in voor de webwinkels welke zij samen runnen en kunnen klanten producten bekijken en kopen in de showroom. 

Vanaf nu is Richard ook dagelijks aanwezig zijn om telefoons te repareren met zijn bedrijf Mobiele Reparateur. Klanten kunnen een defecte telefoon zelf komen brengen ter reparatie, maar daarnaast heeft hij een unieke haal- en brengservice. Met z'n bestelbusje haalt Richard de telefoon op en brengt deze na reparatie weer terug. Ideaal voor mensen die overdag moeten werken. Halen en brengen kan namelijk thuis of op het werkadres en er zijn geen extra kosten aan verbonden voor mensen woonachtig of werkzaam in Rijnsburg, Katwijk, Valkenburg, Noordwijk of Oegstgeest.

Naast reparaties kunt u ook terecht voor telefoon, tablet en computer accessoires in de webwinkel van Mobiele Reparateur. Zo kunt u eenvoudig vanuit huis artikelen zoals een kabel, hoesje, usb stick en printpapier bestellen. In de meeste gevallen bezorgt Richard deze artikelen dezelfde dag nog bij u thuis. Zelf ophalen mag natuurlijk ook. In de nabije toekomst voegt hij nog Refurbished telefoons, Abonnementen en Telefoon/Tablet Cursussen toe aan het assortiment. Kortom; voor al uw telefoonproblemen en vragen kunt u bij de Mobiele Reparateur in Rijnsburg terecht!

Voor meer informatie www.mobielereparateur.nl

Mobiele Reparateur, Remiseplein 59, 2231 MW  Rijnsburg (achter de Hoogvliet)

Wat vindt u?

De gemeente wil dat we meer bewegen; het schoolzwemmen moet weer worden ingevoerd.Reageren!
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225473&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225471&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>