Eerste lustrum voor Kattukse Brainweek | Alles over Katwijk
Logo allesoverkatwijk.nl

Eerste lustrum voor Kattukse Brainweek

Volgende maand 'viert' de Kattukse Brainweek haar eerste lustrum.  De week staat in het teken van het vragen voor aandacht voor HCHWA-D, beter bekend als de Katwijkse Ziekte, en het ophalen van geld voor onderzoek. De Kattukse Brainweek is dit jaar van 18 tot en met 21 september.

Op woensdag 18 september wordt afgetrapt met een complete overname van SandCBar. 's Middags is er de SandCKidsBingo, waar de kinderen worden vermaakt. Tegelijkertijd wordt door een aantal topkapsters in de serre geknipt tijdens de SandCKnipActie. Dat doen zij geheel vrijwillig en dus komt de gehele opbrengst van de knipbeurten ten goede aan het vinden van een medicijn.

Op 20 september is een Ierse Avond & Whiskeyproeverij in de Roskam. Daar zet de band The Ol' Foxes, de tent op zijn kop met bekende en onbekende Ierse nummers.

Natuurlijk is er geen Kattukse Brainweek zonder een feestje om het leven te vieren en dus is er op 21 september de FouteParty4Life met Funky Risotto in InDuyn. Dit duo zette in de afgelopen jaren menig feesttent en festival op zijn kop en doet nu Katwijk aan met confettikanonnen, opblaasmicrofoons en guilty pleasures.

Op 19 september is er een PubQuiz bij Marente in de Wilbert.  Op 21 september is er bij Olympia een Spinning Marathon. Diezelfde dag is er een lezing in de hoofdbibliotheek 'Hoe houd ik mijn hersenen gezond' door de Hersenstichting.

Op www.kattuksebrainweek.nl staat meer informatie over het programma.

Wat vindt u?

De gemeente wil dat we meer bewegen; het schoolzwemmen moet weer worden ingevoerd.Reageren!
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225473&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225471&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>