Fotogroep Katwijk exposeert in gemeentehuis | Alles over Katwijk
Logo allesoverkatwijk.nl
Foto: Fotogroep Katwijk
Foto: Fotogroep Katwijk (Fotogroep Katwijk)

Fotogroep Katwijk exposeert in gemeentehuis

Van 1 tot en met 29 augustus is er in het gemeentehuis van Katwijk een groot aantal foto's te bewonderen van Fotogroep Katwijk. De fotogroep is een bekende in het gemeentehuis, want al eerder hebben zij hier exposities gehad. De exposities bestaan vaak uit foto's die met elkaar te maken hebben. Ook deze keer zijn veel verschillende foto's te zien die allemaal verbonden zijn met één thema.

Fotogroep Katwijk bestaat uit een groep amateurfotografen. Sinds 1987 delen zij hun hobby met elkaar en komen ze elke week bij elkaar. Het doel is om steeds beter te worden door van elkaar te leren. De leden hopen dat ze met het diverse fotowerk dit keer opnieuw een interessante expositie hebben samengesteld.

Iedereen is in augustus van harte welkom om de expositie te komen bekijken. De foto's zijn te zien van maandag tot en met vrijdag tijdens de openingstijden van het gemeentehuis, aan de Koningin Julianalaan.
 

Wat vindt u?

De gemeente wil dat we meer bewegen; het schoolzwemmen moet weer worden ingevoerd.Reageren!
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225473&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225471&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>