Open huis bij KNRM Katwijk | Alles over Katwijk
Logo allesoverkatwijk.nl
Foto: PR

Open huis bij KNRM Katwijk

Op woensdag 31 juli en de twee woensdagen daarna zal er in boothuis Groeneveld van de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij (KNRM) open huis gehouden worden.

Tussen 19.00 uur en 21.00 uur kunnen bezoekers in het boothuis terecht voor informatie over het reddingswerk, het bezichtigen van reddingboot 'Edit Grondel' en al het overige materieel. Ook zal er een fototentoonstelling en videofilms over het werk van de KNRM te zien zijn. Tot slot is de vernieuwde reddingswinkel aanwezig. Hier kunnen verschillende artikelen, aangaande het reddingswerk, worden gekocht.

Ook de brandweer, (strand)politie, ambulancedienst, reddingsbrigade en Politiehondenvereniging Katwijk zijn aanwezig en zullen demonstraties verzorgen.

Wat vindt u?

De gemeente wil dat we meer bewegen; het schoolzwemmen moet weer worden ingevoerd.Reageren!
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225473&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225471&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>