Twee zwemmers verdronken voor Wassenaarse kust | Alles over Katwijk
Logo allesoverkatwijk.nl
 | Foto: KNRM Katwijk
| Foto: KNRM Katwijk (Foto: Cor de Mooy)

Twee zwemmers verdronken voor Wassenaarse kust

Voor de Wassenaarse kust zijn twee zwemmers zondagavond verdronken. De hulpdiensten kwamen met man en macht naar het strand om het slachtoffer te redden. Ook de Katwijkse hulpdiensten werden opgeroepen, waaronder de KNRM. Reddingsboten, traumahelikopter en andere hulpdiensten kwamen ter plaatse voor de reddingsactie.

Rond tien voor zeven ging het mis. De zwemmers zijn uit het water gehaald. Ze zijn nog gereanimeerd, maar hulp kwam te laat.

Even verderop, bij Scheveningen is ook een zwemmer in de problemen gekomen. Ook daar kwamen hulpdiensten massaal ter plaatse. Het slachtoffer daar is ook overleden.

Wat vindt u?

Deelauto's een goed idee?Reageren!
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225473&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225471&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>