De groeten vanaf de Vierdaagse | Alles over Katwijk
Logo allesoverkatwijk.nl
Na bijna 50km even de benen strekken.
Na bijna 50km even de benen strekken. (Foto: pr)

De groeten vanaf de Vierdaagse

De laatste uren van de 103e Vierdaagse zijn aangebroken.

Ook familie Klok & Friends zijn allen weer van start gegaan. En de stemming zit er nog helemaal in. Ook na gisteren, misschien wel de pittigste dag van dit wandelevent vanwege de Zevenheuvelenweg, een echte kuitenbijter.

Nadat er op de wedren genoten werd van muziek en een verfrissend drankje ging het 'Klokken feest' op de camping nog even door. Mede door weer een heerlijke maaltijd verzorgd door de kookploeg. En met het vooruitzicht dat er nog maar 1 wandeldag te gaan is……..

Vandaag, vrijdag, komt de Via Gladiola voor de ruim 41.000 wandelaars steeds dichterbij. Hier wacht hun vanmiddag een glorieuze intocht om het welverdiende Vierdaagskruis in ontvangst te nemen.

Wat vindt u?

Deelauto's een goed idee?Reageren!
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225473&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225471&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>