Duofiets voor Herberg Welgelegen | Alles over Katwijk
Logo allesoverkatwijk.nl
De fietstocht ‘Rondje brug-Pontje’ is populair voor de duofietsers. | Foto: pr.
De fietstocht ‘Rondje brug-Pontje’ is populair voor de duofietsers. | Foto: pr. (Foto: pr)

Duofiets voor Herberg Welgelegen

De dagopvang van Herberg Welgelegen heeft door schenkingen van o.a. de Rabobank en diverse ondernemers een duofiets kunnen aanschaffen.

Deze fiets valt zeer in de smaak bij de gasten en het populaire fietstochtje op dit moment is het "rondje brug-pont". De mensen van de stichting Het Valkenburgs Pontje vinden dat leuk en willen dat ook stimuleren door een aantal gratis overzettingen met de pont beschikbaar te stellen. Jan bakker, voorzitter van de stichting, heeft aan Annemiek van Duijvenboden 10 tienrittenkaarten aangeboden. Dat betekent 50 overtochten voor de duofiets en zijn bijrijders.

Pontje uit de vaart
Overigens gaat het pontje er een paar dagen uit voor een grondige schoonmaakbeurt. Ook wordt de schade gerepareerd die de pont opliep bij de aanvaring een paar weken geleden.

De werkzaamheden beginnen op maandag 22 juli. Afhankelijk van de reparatie verwacht de organisatie dat de pont donderdag of vrijdag 26 juli weer te water wordt gelaten.

Wat vindt u?

Deelauto's een goed idee?Reageren!
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225473&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225471&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>