DVS met twee orkesten op Via Gladiola | Alles over Katwijk
Logo allesoverkatwijk.nl
Foto: PR

DVS met twee orkesten op Via Gladiola

Zowel de Marchingband als de Junioren van muziekvereniging DVS staan vrijdag bij de finish van de 103e editie van de Vierdaagse van Nijmegen om de wandelaars, waaronder Katwijkers, binnen te halen.

Ruim 47.000 wandelaars, waaronder 5.900 militairen lopen verschillende afstanden in de vier dagen van de tocht, variërend van 30 tot 50 km. Natuurlijk doet ook weer een heel contingent uit Katwijk mee. Niet alleen de lopers zelf maar ook vele familieleden en vrienden die hen komen aanmoedigen.

Op de laatste dag worden de deelnemers feestelijk onthaald in Nijmegen. Zij worden dan toegejuicht door vele duizenden toeschouwers op de vele tribunes aan het einde van de route maar ook langs de gehele route. Beladen met vele bossen gladiolen kunnen de lopers hun laatste meters afleggen. En ze worden begeleid door een aantal muziekkorpsen, die de vermoeide lopers nog een hart onder de riem zullen steken. Dit jaar ook door zowel de Marchingband en de Junioren van DVS Katwijk.

Fotowedstrijd
Voor de Katwijkse muzikanten een hele eer en een geweldige belevenis. Speciaal voor deze gelegenheid heeft DVS voor alle Katwijkers en andere fans in Nijmegen een wedstrijd uitgeschreven. Maak een foto of video van één van beide orkesten die de kijker van de sfeer van de Vierdaagse laat proeven. De kunstwerkjes mogen worden gemaild naar prf@dvskatwijk.nl. De vijf mooiste foto's worden gebruikt op de social media van DVS. De makers worden beloond een mooi pakket CD's en DVD's van DVS.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225473&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225471&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>