Haringrock dit weekend: volop muziek en veel meer | Alles over Katwijk
Logo allesoverkatwijk.nl
Foto:

Haringrock dit weekend: volop muziek en veel meer

Het is de tweede week juli; dat weekend staat bij de Katwijkse rockliefhebbers al een jaar vet onderstreept in hun agenda. Het is namelijk weer tijd voor het grootste gratis muziekfestival op het strand van Katwijk: Haringrock. Vrijdag en zaterdag staat het op de Katwijkse Boulevard, evenementen-plein, Duinplein en in het centrum weer bol van de activiteiten met muziek als belangrijkste aanjager.

Haringrock is in meerdere opzichten bijzonder: het is het oudste muziekfestival van Katwijk - sinds de jaren '80 - en is bovendien nog steeds gratis. Het wordt helemaal gedragen door vrijwilligers en sponsors. Het evenement biedt komende vrijdag en zaterdag natuurlijk een flinke dosis muziek, maar ook een Vrijmarkt op de Boulevard en in het centrum, een ondernemersplein op het Duinplein en als afsluiting natuurlijk vuurwerk.

Als vanouds biedt Haringrock podium aan onder andere talent uit Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg, aangevuld met nationaal of internationaal aansprekende bands en artiesten. De line up is ook dit jaar weer heel gevarieerd.

Lees meer in De Katwijksche Post van deze week.

Heb je een gave foto? Mail naar redactie@katwijkschepost.nl.

Programma
Vrijdag 12 juli
18.00 tot 00.00 uur

Bloomcoal
La Bomba
Montany
AC in DC
Infloyd

Zaterdag 13 juli
16.00 tot 23.00 uur

Tim Akkerman & the Ivy Leaque
Lilith
Robbie Valentine Queen tribute
Van Dik Hout
Miquel Monteban
Van den Berg's Moonkings

23.00 uur vuurwerk

Wat vindt u?

De gemeente wil dat we meer bewegen; het schoolzwemmen moet weer worden ingevoerd.Reageren!
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225473&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225471&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>